Der er ikke noget så skønt som at få en ny bil. Vel at mærke, hvis det er den rigtige model og det rigtige mærke. Og hvis den opfylder de krav, man har til den. Hvis man står og skal til at købe en ny bil, så er det er rigtig god ide at bruge lidt tid til at tænke over disse ting. Der er så mange lækre biler på markedet, og mange af dem er dejlige at køre i, men hvis de ikke opfylder formålene, så hjælper det jo ikke meget. Man skal være grundig i sine valg, også når det kommer til biler.

For familiemennesket er en Nissan Qashqai et rigtig godt valg. En Nissan Qashqai har alle de egenskaber, en familie kan ønske sig. For føreren er positionen bag rattet nærmest perfekt, med det gode udsyn og den innovative, interaktive kontrolskærm i vinduet, som kan integreres med smartphonen eller andre devices. Den nye Nissan Qashqai har været igennem en større omgang og er endt ud i et sandt mesterværk af en bil. En SUV med alle bekvemmeligheder og smart udstyr.

Kom frem overalt

Hvis ungerne skal hentes hos en legekammerat, eller hele familien skal en tur i indkøbscentret eller sommerhuset, så har denne bil det, der skal til. Elektronisk hjælp til parkering og trafikalt overblik på lange ture. Nissan Qashqai har det, der skal til for at gøre det hele lettere og mere behageligt. Og kabinen tilbyder stor komfort, både for fører og passagerer.

Det er en fornøjelse at være på tur i denne bil. Det vil ungerne helt sikkert kunne tale med om fra bagsædet. Her er god plads, og man sidder godt. Der er masser af luft i kabinen, og klimaanlægget sørger for at den altid er frisk og ren.

Bilernes Hus

I Silkeborg finder du Bilernes Hus. Her kan du finde din næste Nissan Qashqai. Du kan også finde Bilernes Hus online og besøge webshoppen. Begge steder er der dedikeret personale, som med glæde svarer på spørgsmål og vejleder dig, når du skal vælge den rigtige model.