Mercedes er verdenskendt for at producere bilmodeller i høj kvalitet og med en følelse af prestige. Det er ikke overraskende, at mange virksomheder vælger at benytte sig af en Mercedes som firmabil. Men med så mange forskellige modeller at vælge imellem, kan det være en udfordring at finde den rette for din virksomhed. I denne blog vil vi tage dig igennem, hvad du skal overveje, når du vælger en Mercedes firmabil.

 1. Kig på budgettet:
  Det er vigtigt at have et klart budget i tankerne, når man vælger en firmabil. Det er ingen hemmelighed, at Mercedes’ modeller er en af de mere eksklusive biler på markedet, så det kan være nødvendigt at se nærmere på dit budget og overveje, hvor meget du er villig til at bruge på en firmabil. En A-klasse eller C-klasse vil normalt være billigere end de større modeller som f.eks. E-klasse eller S-klasse.
 2. Overvej hvilket formål bilen skal have:
  Det er vigtigt at tage i betragtning, hvad bilen skal bruges til. Skal den bruges til at transportere ansatte til møder og events, eller skal den bruges til at transportere varer eller andet materiale, som virksomheden har brug for? Hvis bilen skal bruges til at transportere meget udstyr, kan man med fordel kigge på V-klasse, mens en E-klasse vil fungere godt som firmabil for ansatte, der skal køre rundt i byen.
 3. Gør det personligt:
  Det er vigtigt at huske, at firmabilen også fungerer som en slags reklame for virksomheden. Derfor kan du ønske at tage billederne i betragtning. Vælg en farve, der afspejler dit brand og overvej, om du ønsker dit logo på bilen. Det vil ikke alene give din firmabil et mere professionelt udseende, men også fungere som gratis reklame, hver gang bilen er i byen.
 4. Er bilen miljøvenlig:
  Miljørigtig transport er en vigtig del af vores samfund i dag. Hvis din virksomhed vægter miljøvenlig transport højt, så har Mercedes et bredt udvalg af hybrider og elektriske modeller. Det kan være en god idé at kigge efter modeller, der er Fuelcell eller plug-in hybrid, hvis det er vigtigt for din virksomhed at mindske CO2-udledningen.
 5. Hjælp fra professionelle:
  Endelig, hvis du stadig er i tvivl om, hvilken Mercedes-model der passer til din virksomhed, kan det være en god idé at søge hjælp fra professionelle. Mercedes-forhandlere vil have indgående kendskab til alle modeller og kan rådgive omkring de forskellige krav og funktioner, som passer bedst til din virksomheds behov.

I denne blog har vi nærstuderet hvad man skal overveje, når man vælger en Mercedes firmabil. Det er vigtigt at huske på dit budget, bilens formål, personlige præferencer, bæredygtighed og professionel rådgivning fra Mercedes-forhandlere, når du vælger en firmabil. Ved at tage hensyn til disse faktorer vil du kunne træffe en informeret beslutning, der passer til både din virksomheds behov og image.