Når man skal købe ny bil, står man overfor en masse forskellige valg. Der er så mange lækre biler på markedet, at det kan være svært at vælge. De nye tider har gjort, at den klassiske benzindrevne bil er ved at blive trængt i baggrunden, til fordel for eldrevne biler, der ikke udleder CO2 direkte i atmosfæren. Det er spændende at se, hvor denne nye teknologi fører os hen på længere sigt, men allerede nu er der elbiler på markedet, som er intet mindre end imponerende.

En Ford Mustang el er en imponerende bedrift, spækket som den er, med ny teknologi. Ikke alene er den et designmæssigt skulpturelt stykke isenkram, den er også teknologisk en moderne bil, der sætter nye standarder. Der er ikke nogen tvivl om, at denne bil vil vække opsigt, hvor den kommer frem. Det strømlinede design suger blikket til sig, og den ikoniske galopperende hest, der pryder køleren, vækker minder om en af de absolut lækreste biler i historien. Og dog er den så ny og så fremsynet i designet, at man bare må vende sig efter den og glo. Imponeret.

Overlegen teknologi

En Ford Mustang el har et batteri, der holder op til 600 kilometer. Det er temmelig imponerende, må man sige. Opladningstiden er på 45 minutter fra 10% – 80%, hvilket også må siges at være ret flot. Og der er mere spændende teknologi i kabinen, hvor en touch-skærm udgør interfacet i styringen af de mange forskellige features ombord. Man kommer ind ved hjælp af sin smartphone. Der er intet nøglehul eller håndtag på døren. Denne bil er helt igennem elektronisk styret.

Bestil den hos Hessel

Hvis man er interesseret i at vide mere om Ford Mustang el, så kan det anbefales at klikke sig ind hos hessel.dk, hvor der er masser af tekst, video og lækre billeder. Der er også et telefonnummer, man kan ringe til, hvis man har spørgsmål om dette eller hint i forbindelse med denne bil. Her kan man også forudbestille sit helt eget eksemplar af Ford Mustang el. Klik selv forbi og se.